Opremanje tehničkog kutka vrtića "Slavuj"

Još jedna u nizu donacija za ustavnovu "Dečja radost" u Pančevu. Ovoga puta odlučili smo da opremimo tehnički kutak vrtića "Slavuj" u Pančevu LCD televizorom od 40". Hvala svima koji su se odazvali našem pozivu na proslavu 12 godina od reosnivanja Rotary kluba Pačevo gde smo i sakupili priloge za nabavku televizora.


Pogledajte prilog RTV Pančevo

Poseta izložbi posvećenoj Mihajlu Pupinu

posetaizlozbiZajedničkom akcijom sa komšijskim klubom Rotary klub "Pančevo - Mihajlo Pupin" obezbedili smo za polaznike Regionalnog centra za talente "Mihajlo Pupin" Pančevo posetu izložbi "Pupin - od fizičke do duhovne realnosti", koja je postavljena u Istorijskom muzeju Srbije u Beogradu.
Tom prilikom učenici su se upoznali sa životom i radom Mihajla Pupina, a kroz sve to ih je, na krajnje zanimljiv način, provela autorka izložbe, Aleksandra Ninković Tašić.

Opširnije: Poseta izložbi posvećenoj Mihajlu Pupinu

CTG aparat - poklon Opštoj bolnici u Pančevu

Uz pomoć naših prijatelja iz Rotary kluba "Barbaba Celjska" - Celje, donirali smo preko potreban CTG (kardio tahograf) aparat Opštoj bolnici u Pančevu. CTG aparat služi za elektronsko praćenje materičnih kontrakcija i srčanih tonova bebe.


Pogledajte prilog RTV Pančevo

"Smart Board" Regionalnom Centru za talente "Mihajlo Pupin"

U sredu 26. avgusta, 2015. u prostorijama Regionalnog centra za talente "Mihajlo Pupin" - Pančevo, puštena je u rad interaktivna tabla koju je uz pomoć Rotari Distrikta 2483 i prijatelja Kluba donirao Rotari klub "Pančevo".

Prilog RTV PančevoUskoro opširnije...

Zahvalnica od vrtića "Kekec"

Na priredbi koju su povodom 70 godina postojanja upriličili deca i kolektiv vrtića "Kekec" iz Pančeva, Rotari klubu "Pančevo" uručena je zahvalnica za saradnju i podršku u radu. Zahvalnicu je sa velikom radošću u ime svih članova Kluba primila predsednica Kluba Ksenija Carević.

Zahvalnica vrtić Kekec

Izabran Upravni odbor za 2015/2016. godinu

Izabran UO za 2015/2016 godinuNa izbornoj skupštini održanoj 16. decembra 2014. godine, izabran je Upravni odbor za rotarijansku 2015/2016. godinu. Upravni odbor će brojati 9 članova: Borislav Krstić - Predsednik, Biljana Barna - Potpredsednik, Tešo Marković - Izabrani predsednik za 2016/2017. godinu, Ksenija Carević - Bivši predsednik, Alan-Miloš Dožudić - Sekretar, Rada Rakić - Blagajnik, Jovan Stanković - Ceremonijar, Vladimir Santrač i Dragan Dimitrijević.

 

District 2483

Sastanci:

Utorak, 20h
Stara pivara, Nikole Tesla 2, Pančevo