Izabran UO za 2013/2014

Izbrona skupštinaNa izbornoj skupštini održanoj 11.12.2012. godine, izabran je Upravni odbor za rotarijansku 2012/2013. godinu. Upravni odbor će kao i do sada brojati 11 članova: Vladimir Santrač - Predsednik za 2013/2014. godinu, Milan Babić - Potpredsednik za 2013/2014. godinu, Ksenija Carević - Izabrani predsednik za 2014/2015. godinu, Vasilije Đorđević - Bivši predsednik za 2013/2014. godinu, Alan-Miloš Dožudić - Sekretar za 2013/2014. godinu, Rada Rakić - Blagajnik za 2013/2014. godinu, Milan Trifunović - Ceremonijar za 2013/2014. godinu, Zoran Dragin, Jovan Stanković, Dragan Vučur i Đura Bošković.

Promocija knjige "The Rolling Stones: Umetnost Pobune"

The Rolling Stones: Umetnost pobuneGost na večerašnjem sastanku bio je novinar, publicista i muzičar Ivan Ivačković. On je sa članovima Rotary kluba podelio svoju neobičnu životnu priču, kao i deo atmosfere koja je vladala oko legendarne grupe The Rolling Stones prilikom njihovog dolaska u Beograd 2007. godine.

Ovom prilikom pisac je predstavio i četvrto izdanje knjige „The Rolling Stones: Umetnost pobune“, čiji je on autor. Četvrto izdanje dopunjeno je podacima o prvom koncertu The Rolling Stones-a u Srbiji, koji je i sam bend ocenio kao najbolji u tadašnjoj turneji.

"Živa biblioteka" održana u Pančevu

Živa bibliotekaPančevačka “Živa biblioteka” bila je veoma dobro organizovana i posećena. Registrovano je čak 203 čitaoca, što se do sada u Srbiji nije dogodilo. Najviše je među čitaocima bilo mladih ljudi, uglavnom srednjoškolaca, studenata, ali i onih sa velikim životnim i radnim iskustvom.Opširnije: "Živa biblioteka" održana u Pančevu

Najava "Žive biblioteke"

Živa bibliotekaKonferenciji za štampu povodom gostovanja "Žive biblioteke" 10. novembra u Pančevu, prisustvovali su Mona Algait ispred Kancelarije Saveta Evrope, Dejan Bosnić - direktor Gradske biblioteke, Vasilije Đorđević - predsednik Rotari kluba Pančevo i Jovan Stanković - potpredsednik Rotari kluba Pančevo.


Prilog RTV Pančevo

"Živa biblioteka" u Pančevu

Antje RotemundAntje Rotemund, šefica Misije Saveta Evrope u Beogradu na poziv Rotari kluba „Pančevo“ posetila je naš klub 9. oktobra 2012. godine i tom prilikom govorila o ulozi Misije Saveta Evrope Kancelarije u Beogradu i predstavila Projekat „Živa biblioteka“ koji je počeo da se sprovodi ove godine i u Srbiji, a koji će početkom novembra meseca biti sproveden u Pančevu.Opširnije: "Živa biblioteka" u Pančevu

Streličarski dan

Streličarski danKišno i prohladno subotnje prepodne nije sprečilo brojne goste da se odazovu donatorskoj akciji "Streličarski dan" na desnoj obali Tamiša, ispred restorana "Šajka". Vođen idejom da pomogne one koji teže vrhovima, Rotary klub Pančevo odlučio je da u saradnji sa Streličarskim savezom Srbije pomogne dvoje mladih i perspektivnih streličara, članova streličarskog kluba "Pančevo" i omogući im boravak na bazičnim pripremama na Kopaoniku.


Opširnije: Streličarski dan

 

District 2483

Sastanci:

Utorak, 20h
Stara pivara, Nikole Tesla 2, Pančevo