Puls oksimetar za porodilište

oximetarRotari klub „Pančevo“ poklonio je pančevačkom porodilištu aparat za merenje koncentracije kiseonika u krvi i pulsa kod novorođenčadi. Ovaj mali aparat zameniće vađenje krvi tek rođenim bebama, i obezbediće brzu procenu lekara o tome da li je bebi potrebna intenzivnija nega ili je ona potpuno bezbedna u sobi pored svoje majke.Opširnije: Puls oksimetar za porodilište

Poseta beogradskim klubovima

Poseta beogradskim klubovimaU hotelu “Beograd-Continental”, beogradski Rotary klubovi organizovali su veliku humanitarnu akciju, sa ciljem da obezbede sredstva za kupovinu TV lupe za slabovidu decu, a zajedničkom akcijom sa klubovima iz Italije obezbeđen je DNK SEKVENATOR za Institut za majku i dete u Beogradu.

Sav prilog od lutrije koja je te večeri upriličena, ide školi za slepu i slabovidu decu.

U poseti Rotary klubu Valjevo

Poseta RC ValjevoPovodom obeležavanja 15 godina postojanja, Rotary klub Valjevo organizovao je veliku humanitarnu akciju pod sloganom "U službi humanosti i pomoći".

Prihod od akcije namenjen je Društvu za cerebralnu paralizu Valjevo, a nabavljen je trenažer za potrebe članova ovog Društva.

Prvo takmičenje u poligonima spretnosti za decu sa posebnim potrebama u konjičkom sportu

Takmičenje u poligonima spretnostiU Zaječaru je održano prvo takmičenje u poligonima spretnosti u konjičkom sportu za decu sa posebnim potrebama. Organizatori takmičenja bili su Rotary Klub Zaječar, Rotary Klub Pančevo i Savez za hiporehabilitaciju Srbije pod pokroviteljstvom Njegove ekselencije Erwina Hofera Ambasadora Švajcarske u Beogradu.

Fitnes park na otvorenom

Fitnes park na otvorenomPo ugledu na mnoge evropske gradove, došli smo na ideju da Pančevcima podarimo fitnes park na otvorenom. U zelenoj oazi Pančeva, u srcu Narodne bašte, građani  već dve godine besplatno vežbaju i  rekreiraju se  na šest „antivandalskih“ sprava.
Opširnije: Fitnes park na otvorenom

RC Pančevo na kobasicijadi u Sremskoj Mitrovici

kobasicijadamitrovicaRotary club Pančevo učestvovao na humanitarnoj večeri u organizaciji Rotary kluba Sremska Mitrovica pod nazivom "Kobasicijada". Ova tradicionalna akcija je osim degustacije i ocenjivanja sremskih proizvoda imala i humanitarnu lutriju, a proizvodi koji su dobili najvišu ocenu prodati su na aukciji. Sva sredstva prikupljena ove večeri biće usmerena u humanitarne svrhe.

 

District 2483

Sastanci:

Utorak, 20h
Stara pivara, Nikole Tesla 2, Pančevo