Miodrag Bogojević

Miodrag BogojevićMiodrag Miša Bogojević, član od osnivanja Rotari kluba Pančevo i predsednik kluba u rotarijanskoj 2010/2011. godini, preminuo je 30. septembra 2014. godine posle teške bolesti u 68. godini života.

Miša Bogojević je rođen 1947. godine u Splitu. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Kao diplomirani mašinski inženjer tokom karijere radio je veoma posvećeno svojoj profesiji obavljajući razne poslove u struci, od inženjera pripravnika, preko projektanta u Tehničkom birou, rukovodioca Sektora mašinskog održavanja, zamenika direktora Održavanja, rukovodioca projekta, pomoćnika direktora Sektora za investicije, tehničkog direktora Rafinerije nafte Pančevo, pomoćnika direktora Rafinerije i direktora Rafinerije nafte Pančevo.

Osim u svojoj profesiji, Miša Bogojević će ostati upamćen i kao zapažen pregalac u javnoj sferi, gde se istakao u humanitarnom, sportskom i kulturnom angažovanju.

Pamtićemo ga po neiscrpnoj energiji i duhovitosti, osmišljavanju i realizaciji brojnih klupskih aktivnosti. Veliki borac izgubio je bitku sa opakom bolešću, a mi u klubu smo izgubili našeg Mišu, uvek nasmejanog i dobro raspoloženog.

 

District 2483

Sastanci:

Utorak, 20h
Stara pivara, Nikole Tesla 2, Pančevo